Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 06:48

Аутобуси на Прешеву чекају сат и по

Аутобуси на граничном прелазу Прешево, на излазу из земље, чекају сат и по, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.
Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 5:30, на Прешеву, такође на излазу, путничка моторна возила чекају један >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сат, а на Гостуну пола сата.

Теретна моторна возила на прелазу Шид чекају два сата, а на Келебији један сат.
АМСС наводи да је продужено радно време граничног прелаза Бачки Виногради, који ће до 3. септембра од понедељка до четвртка радити од 7:00 до 19:00, а у петак, суботу и недељу 07:00 до 22:00.
Продужено је и радно време ГП Бајмок - до 10. септембра ће радити од понедељка до четвртка од 07:00 до 19:00 часова, а у петак, суботу и недељу од 07:00 до 24:00.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа "Путеви Србије", на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.