Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 22:46

Ухапшена двојица који се сумњиче да су сакрили пиштољ мушкарца рањеног на Аутокоманди

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом ухапсили су Д. П. (1970) и Н. Б. (1991) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Они се сумњиче да су помогли оштећеном мушкарцу који је рањен јуче у пуцњави у једном ресторану на Аутокоманди, да сакрије пиштољ који је неовлашћено носио, саопштио је МУП.
Како се сумња Д. П. је својим возилом одвезао оштећеног у Ургентни центар, док је Н. Б. узео пиштољ оштећеног и сакрио га у Великом Мокром Лугу.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву, наводи се у саопштењу МУП-а.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.