Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 12:21

Пронађено тело жене у Морави, страдала кад је трактор упао у реку

Припадници ронилачке јединице Жандармерије МУП-а Србије извукли су око 11 сати и 30 минута из Велике Мораве тело седамдесетшестогодишње жене настрадале у несрећи која се догодила синоћ око 18 сати код села Брежане у близини Пожаревца.
Како РТС >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << незванично сазнаје настрадала жена превозила се у корпи прикаченој за трактор којим је управљао њен супруг М.Г. (77) из села Брежане.
Из за сада непознатих разлога М.Г. није успео да заустави трактор приликом уласка на скелу тако да је прешао преко ње и слетео у Велику Мораву.
Он је успео да исплива, али се његова супруга Р.Г. (76) утопила.
Иначе, брачни пар се враћао са свог салаша на смедеревској обали реке, где велики број мештана Брежана има њиве и свакодневно Велику Мораву прелази скелом.
Истрага је у току.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.