Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 10:25

ПУ Београд помаже Управи граничне полиције на аеродрому

Припадницима Управе граничне полиције на Аеродрому од јутрос помажу полицијски службеници Полицијске управе за град Београд.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић ненајављено је рано јутрос обишао Аеродром "Никола Тесла“ где је са припадницима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Управе граничне полиције разговарао о спровођењу претходно договорених мера у циљу смањења гужви на контролним пунктовима.

 "Од јутрос припадницима Управе граничне полиције помажу полицијски службеници Полицијске управе за град Београд, како би што ефикасније, брже и боље пружили услугу свим путницима. Задовољство је видети овако велики број путника на нашем аеродрому, али нас то свакако обавезује да јачамо капацитете и омогућимо што бржи проток путника на пунктовима пасошке контроле“, рекао је министар Гашић.
Поручио је да ће Министарство унутрашњих послова учинити све да путницима обезбеди адекватну услугу, што ће сигурно допринети задовољству и лагодности њиховог путовања, саопштио је МУП.
Нагласивши да му је намера била да се јутрос лично увери у ефикасност наложених мера, министар Гашић је истакао да је ангажован максималан број полицијских службеника што ће допринети брзини проласка путника при пасошкој контроли. 
"Интензивно радимо на унапређењу и модернизацији рада, како бисмо путницима пружили услугу коју имају на многим светским аеродромима. Увођењем електронске капије, аутоматског читача пасоша, без запослених, додатно ће се убрзати и олакшати процес преласка државне границе. Процедура за увођење тог система је у току, а припадници Министарства унутрашњих послова даноноћно су на услузи свим путницима“, истакао је Гашић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.