Izvor: RTS, 16.Jul.2023, 07:47

Нетанјаху остао у болници преко ноћи због дехидратације

Премијер Израела Бенјамин Нетанјаху остао је преко ноћи у болници у медицинском центру Шеба у граду Рамат Ган, након што је јуче хоспитализован због, како наводи Тајмс оф Израел, дехидратације.
У саопштењу из кабинета премијера Израела, навели >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су да је Бенјамин Нетанјаху (73) остао у болници на препоруку својих лекара, како би посматрали његово стање, али нису саопштили више детаља.
Неколико израелских медија објавило је да је Нетанјаху збринут на одељењу кардиологије.
У међувремену, како додаје Тајмс оф Израел, појавиле су се фотографије Нетанјахуа са пута на Галилејско језеро. Премијер Израела је рекао да је осетио да је дехидрирао, "јер није имао шешир, ни воду".
У заједничком саопштењу његовог кабинета и медицинског центра Шеба, истиче се да се пожалио на вртоглавицу након што је провео неколико часова на сунцу по јакој врућини.
Нешто раније, Нетанјаху је у видео-поруци рекао да се осећа "веома добро" и да остаје на "даљим испитивањима".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.