Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 09:29

Бољевац - син се разнео бомбом, отац убио супругу и покушао самоубиство

У бољевачком селу Добро Поље синоћ је, како се сумња, у једној породичној кући син разнео себе бомбом, након чега је отац убио своју супругу и покушао себи да одузме живот. Он је хитно оперисан, али је животно угрожен, речено је РТС-у Универзитетском клиничком центру >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ниш.
Из тужилаштва за Танјуг кажу да је то највероватнији след догађаја, али да ће истрага утврдити детаље. 
Сумња се да се син најпре усред породичне куће разнео бомбом, а затим је отац узео карабин, убио супругу и пуцао себи у главу. 
Како РТС сазнаје у Универзитетском клиничком центру Ниш, отац је ноћас хитно оперисан и након интервенције, хоспитализован на Клиници за интензивну негу.
"Доминирају максилофацијалне повреде. Прикључен је на апарат за вештачку вентилацију, седиран, тренутно стабилних виталних параметара, али животно угрожен", саопштено је из УКЦ Ниш.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.