Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 07:39

Нова масовна пуцњава у САД – четворо мртвих, рањена деца

Четири особе су убијене у масовној пуцњави у Филаделфији, а деца старости 2 и 13 година су у болници. У притвору су 40-годишњи мушкарац за кога се верује да је починио масовно убиство, као и особа за коју се верује да је пуцала на нападача.
Полиција >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је примила дојаве о пуцњави око 21 час, а по доласку на место злочина пронађене су жртве које још нису идентификоване.

Од четворо преминулих, троје је старости између 20 и 59 година, док би четврта жртва могла имати између 16 и 21, саопштиле су власти. Сви су мушкарци. Рањени су и дечаци од 2 и 13 година и они су у стабилном стању.
По доласку на лице места, полицајци су лоцирали осумњиченог и кренули за њим пешке, саопштила је полиција. Осумњичени је приликом хапшења код себе имао пушку и пиштољ.
Још једна пушка је откривена у уличици и верује се да је то она коју је наводно користио други мушкарац, за кога полиција каже да је пуцао на осумњиченог.
Власти су саопштиле да још увек покушавају да утврде мотив пуцњаве и да још није идентификована никаква веза између жртава и осумњиченог.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.