Вучевић обишао привредно друштво „Борбени сложени системи Д.О.О“

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 12:01

Вучевић обишао привредно друштво „Борбени сложени системи Д.О.О“

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић обишао је данас привредно друштво „Борбени сложени системи Д.О.О“ у месту Пљаково код Куршумлије. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војске србије Вучевић је са руководством тог привредног друштва и представницима јавног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предузећа “Југоимпорт-СДПР“ разговарао о достигнутом степену производње и извршеним радовима у оквиру комплекса у Пљакову, саопштило је Министарство одбране.
Он се током обиласка организационе целине “Фабрика за обраду метала Куршумлија” упознао са производним процесом фабрике и разговарао са младим инжењерима.
Пословодство привредног друштва министру одбране је представило производни програм, као и наредне фазе развоја тог погона, а обишли су и изложена оклопна возила „Лазар“ и „Милош“.
Састанку су присуствовали државни секретар у Министарству одбране Немања Старовић, помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић и шеф кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић.
I danas protesti Srba na severu KiM, bez tradicionalnog okupljanja za Vidovdan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић обишао привредно друштво „Борбени сложени системи Д.О.О“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.