Izvor: RTS, 24.Jun.2023, 10:03

Тело девојчице извучено из воде у атару села Ресинац, у току потрага за телом дечака.

Тело девојчице нестале у атару села Ресинац извучено је из воде, након што је испумпавањем воде смањен њен ниво. У међувремену су стигли рониоци МУП-а Србије који ће наставити потрагу за дечаком. Рођаци страдале деце су потврдили за РТС да је реч о брату (14) и сестри >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од стрица (17), родом из оближњег села Доње Речице.
Дечак и девојчица су нестали јуче у рупама које су настале ископом земље за циглану, а које су напуниле последње обилне падавине.

Та језера су последњих дана била место где су се освежавали и купали и млади и старији људи из околних села.
То градилиште није имало стално обезбеђење, чувара, али су ту стално били радници циглане, који нису успели да утичу на купаче и излетнике, као ни табле упозорења.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.