Путин: Покушај Вагнера да подели друштво је ударац ножем у леђа Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 09:39

Путин: Покушај Вагнера да подели друштво је ударац ножем у леђа Русији

Председник Русије Владимир Путин назвао је побуну паравојне организације под командом Јевгенија Пригожина покушајем да се друштво подели и Русији „забије нож у леђа“. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Русија води најтежу борбу за своју будућност. Сваки сукоб мора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бити одбачен током специјалне операције у Украјини, а сви који учествују у покушају побуне биће кажњени пред законом и народом“, поручио је Путин, преноси РИА.
Путин је рекао да сваки немир представља претњу и да ће акције Русије бити тешке и нагласио да је посебно тешка ситуација у Ростову на Дону.
„Оружане снаге Русије добиле су неопходну наредбу да неутралишу организаторе побуне. Превазићемо сва искушења и постати још јачи“, рекао је Путин и позвао све да одупру оружаној побуни.
„Претеране амбиције довеле су до издаје Русије“, поручио је Путин.
Ruska obaveštajna služba: Poljska mašta o povratku ukrajinskih teritorija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Покушај Вагнера да подели друштво је ударац ножем у леђа Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.