Izvor: RTS, 18.Jun.2023, 20:00

Кућни затвор од пола године осумњиченом за претње наставнику своје кћерке

Прво основно јавно тужилаштво у Београду склопило је споразум о признању кривичног дела са С. С. , осумњиченим да је претио наставнику школе коју похађа његова кћерка.
Споразумом са С. С. , осумњиченим да је претио наставнику школе коју похађа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << његова кћерка, утврђена је казна кућног затвора од пола године, а споразум је предат суду на потврђивање, саопштило је тужилаштво.

Осумњиченом је на терет стављено кривично дело угрожавање сигурности.
С. С. је у одбрани, између осталог, навео да је био јако потресен због кћерке, да се каје због тога што је урадио, да не би повредио професора и да је све то рекао у афекту.
Он је 16. јуна у просторијама основне школе захтевао од С. Ж. , наставника своје кћерке, да јој закључи највишу оцену, што је наставник одбио, након чега му је осумњичени упутио претње којим је угрозио његову сигурност.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.