Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 11:53

Ухапшен брат од ујака осумњиченог за масакр у околини Младеновца

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Смедереву у петак је ухапшен и задржан до 48 сати Б. Г. брат од ујака У. Б., који се сумњичи за масакр у околини Младеновца.
У току је његово саслушање у том тужилаштву, а Б. Г. се сумњичи за кривично дело недозвољена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
Б. Г. је ухапшен након заједничког рада Вишег јавног тужилаштва у Смедереву и Службе за борбу против огранизованог криминала Управе криминалистичке полиције МУП-а  Републике Србије, а на основу нових чињеница утврђених у истрази која је у току против У. Б., Р. Б. и Г. Г. у циљу утврђивања и разјашњавања свих околности које се односе на порекло оружја, муниције и експлозивних средстава које је окривљени У. Б. користио приликом извршења кривичних дела која му се стављају на терет, односно које је пронађено приликом претреса објеката које су користили окривљена лица.
Претходно су ухапшени и отац и ујак У. Б., који се такође сумњиче због недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.