Izvor: RTS, 14.Apr.2023, 21:00

Председнику Општине Будва одређен притвор

Судија за истрагу Вишег суда у Подгорици одредио је притвор до 30 дана председнику Општине Будва Милу Божовићу.
"Судија за истрагу Вишег суда у Подгорици Горан Шћепановић одредио је притвор до 30 дана Милу Божовићу због кривичних дјела стварање >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << криминалне организације - чланство и три кривична дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Притвор је одређен због опасности од бјекства и утицаја на свједоке", саопштила је за ТВЦГ саветница за односе с јавношћу Вишег суда у Подгорици Марија Раковић.
Претходно је притвор до 30 дана предложило Специјално државно тужилаштво.
Божовић је ухапшен у четвртак у акцији Специјаног полицијског одељења.
Ухапшен је у породичној кући, а претресен је и његов кабинет у Општини Будва.
Како је јуче саопштио портпарол СДТ-а и тужилац Вукас Радоњић, на терет му се ставља кривично дело стварање криминалне организације и три кривична дела: неовлашћења производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.