Želim da budem dobar predak

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2013, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želim da budem dobar predak

BEOGRAD - Kako štedim energiju i čuvam prirodu? Idem peške, vadim utikače iz zida, gasim svetlo gde god mogu, koristim štedljive sijalice, ne koristim lift, sa bratom skupljam PET ambalažu...Koliko nas se može pohvaliti ovakvim stilom, načinom života? Naš sugrađanin Đorđe Samardžija, kao i njegova cela porodica, živi tako i sa ponosom ga predstavljamo u priči koja sledi na stranicama “Kuće dobrih vesti”.

„Ne bih rekao da je moj stil života drugačiji ili bar mnogo drugačiji od ostalih ljudi. Jedino što se trudim da mi je svaki sat „Sat za planetu“ i svaki dan „Očistimo Srbiju“. Ne razbacujem energiju, ne kupujem stvari koje neću koristiti, ne prljam, ne bacam u đubre ono što može da se reciklira....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.