ZOE KIDA: Predstavlja singl “Sunce”

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Jun.2023, 16:49

ZOE KIDA: Predstavlja singl “Sunce”

Posle vrlo zapaženih singlova BEJBI i ŽENA DETE, kantautorka Zoe Kida nam predstavlja dugo očekivani singl SUNCE. Muziku i tekst je napisala Zoe Kida, aranžman Ivan Bambi Mirković, a režiju spota potpisuje Dora Jung.

 
“U vremenu u kom su lepe vesti slučajnost, statistička greška, u vremenu u kom mračna svakodnevica zatrpava životne radosti, stiže “Sunce”. Sunce” je podsećanje da će sve biti u redu. Sunce je hrana, sreća, ljubav, snaga i pobeda života. Sunce je poruka da postoji nešto veće od naših ovozemaljskih problema, nešto savršenije, čija je neuništiva energija deo nedokučive kosmičke slagalice. Kao iskre te celovite svetlosti, svi odgovori su u nama. Mnogo smo savršeniji nego što...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.