ZAVRŠNA KONFERENCIJA O ŽIVOTU OSOBA SA INVALIDITETOM: Primeni, prati, promeni

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Apr.2023, 14:01

ZAVRŠNA KONFERENCIJA O ŽIVOTU OSOBA SA INVALIDITETOM: "Primeni, prati, promeni"

Završna konferencija u okviru projekta „Primeni, prati, promeni” Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom biće održana 21. aprila u 12 časova u Medija centru. 

 
Zadovoljstvo nam je da vas, ispred Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije, pozovemo na Završnu konferenciju u okviru projekta “PRIMENI, PRATI, PROMENI”, koji je podržala Vlada Švajcarske u okviru programa „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”.
 
Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije organizuje konferenciju kako bi vam predstavili rezultate jednogodišnjeg projekta koji je sproveo Centar za samostalni život OSI Srbije, kroz mrežu organizacija na lokalnom nivou, a koji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.