Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2023, 13:03

ZA SVAKOG PO NEŠTO: Trka za decu i odrasle u Košutnjaku

Trka „Košutnjak čelendž rejs 2023” održaće se 27. maja u Pionirskom gradu, najavljeno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

 
Organizator je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, pod pokroviteljstvom ovog sekretarijata, objavio je Beograd.rs.
 
Dečja trka s preprekama obuhvata tri kategorije, do sedam godina – 400 metara, od osam do 10 godina – 600 metara i od 11 do 12 godina – 800 metara, i startuje u 10 časova. Za 11 sati planirana je dodela odličja za najbolje iz kategorija dece.
 
U podne počinje trka s preprekama za odrasle. Dužina staze je sedam kilometara. Nakon trke, oko 13.30 časova, predviđena je dodela odličja za najbolje iz kategorija odraslih.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Trka Košutnjak Challenge Race 2023 u Pionirskom gradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Maj.2023

Trka Košutnjak Challenge Race 2023 biće održana u subotu, 27. maja, u Pionirskom gradu, najavljeno je iz Sekretarijata za sport i omladinu. Organizator je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, pod pokroviteljstvom ovog sekretarijata. Dečja trka s preprekama obuhvata tri kategorije, do sedam godina...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.