Vruća stolica

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Apr.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vruća stolica

BEOGRAD - Zahvaljujući vodećim kompanijama i predavačima, a drugu godinu za redom u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere, Vruća stolica će omogućiti studentima da prođu kroz sve korake pri zapošljavanju.

 
Ovaj projekat podrazumeva dva dela i to “dane teorije” i “dane intervjua”. Predavanja i radionice će se održati na Fakultetu organizacionih nauka 23. i 24. maja, a intervjui u kompanijama počevši od 4. juna, objavila je Kancelarija za mlade.

Teme koje de se teorijski obraditi su vezane za poslovnu komunikaciju, poslovni dress code i pisanje CV-ja, da bi se zatim u saradnji sa kompanijama studenti zaista oprobali na mestu kandidata za posao. Najvažnije što de studenti dobiti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.