Vlada odobrila 500 miliona dinara subvencija za nauku

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Mar.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada odobrila 500 miliona dinara subvencija za nauku

BEOGRAD - Vlada Srbije danas je odobrila 500 miliona dinara subvencija za razvoj naučnoistraživačke i inovacione delatnosti, promociju nauke i sigurnost nuklearnih objekata u Srbiji, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

Taj iznos je predviđen Programom rasporeda i korišćenja sredstava za subvencije javnim nefinansijskim preduzećima i organizacijama za 2013. godinu, koji je Vlada danas usvojila.
Vlada je usvojila i mišljenja o amandmanima na Predlog zakona o efikasnom korišćenju energije i na Predlog zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole.
Mišljenja o amandmanima na te predloge zakona upućena su Skupštini Srbije.
Izvor: Kuća dobrih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.