Vinofest – Ovde vino nije slučajno

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Mar.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinofest – Ovde vino nije slučajno

BEOGRAD - Jubilarni, 10. Međunarodni sajam vina u Vršcu – VINOFEST održaće se 20. i 21. marta 2015. godine u velikoj sali hotela “Srbija”.

 
Na sajmu se predstavi oko 60 izlagača, bude ocenjeno više od 200 vina, a manifestaciju poseti oko 2000 ljudi, objavila je Turistička organizacija Srbije.
 
Svoj jubilej, 10 godina postojanja, ove godine proslavlja i Banatski vinski viteški red “Sveti Teodor”. U okviru sajma vina, održava se i godišnja skupština vinskih viteških redova Srbije, ali i različite radionice za vinare i ljubitelje vina. Ovogidišnjem sajmu vina posetu je najavio i veliki broj somelijera iz Srbije.
 
Vršac je grad izuzetno bogate vinogradarske tradicije....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Fitnes Fest četvrti put u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Mar.2015, 10:00

BEOGRAD – Jedinstvena sportsko-rekreativna manifestacija Fitnes Fest 4 powered by Reebok održaće se u Beogradu od 20. do 22. marta 2015. godine u okviru sportskog centra „Vizura“ u Zemunu u organizaciji Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i trenera – ALFIT. . . .Fitnes fest predstavlja...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.