Vina iz Mađarske za čardaš u nogama

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Dec.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vina iz Mađarske za "čardaš u nogama"

BEOGRAD - Delikatesno iz Mađarske, "Čardaš u nogama" slogan je marketinške akcije firme  "Tisakop" (Tisacoop), koja već dvadeset godina uvozi mađarske proizvode i plasira ih na tržište Srbije. U okviru ove akcije promovišu se mađarski proizvodi i kultura.
U razgovoru sa zamenikom direktora firme Karoljom Kermecijem (Karoly Kermeci) otkrivamo šta se od delikatesa, mlečnih prozvoda i vina nudi domaćem kupcu.

 

Širok uvozni asortiman
Iz široke lepeze prehrambenih proizvoda izdvajaju se - panirani punjeni proizvodi od ćurečeg mesa, smrznuti ćureći bataci, grudi i krila, mleveno ćureće meso, parizeri od živinskog i svinjskog mesa, šunke, originalne Pick zimske salame,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.