Vikend odmor na Zlatiboru

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Dec.2021, 10:50

Vikend odmor na Zlatiboru

Ponekad imamo samo vikend na raspolaganju za odmor koji nam je preko potreban. Dobra stvar je to što u Srbiji postoji dosta mesta za takav odmor, a jedna od takvih destinacija je i Zlatibor, zvanično najposećenija planina u našoj zemlji. Saznajte šta sve nudi ova planinska lepotica i kako da na najbolji način iskoristite sve njene lepote.

 
Šta raditi i videti na Zlatiboru?
 
Zlatibor je jedna od omiljenih planina u Srbiji među turistima, pogotovo tokom zime. Na ovoj planini možete obići prirodne lepote poput Gostilje vodopada i Stopića pećine, ali i Sirogojno i El Paso City. Posetioci dolaze ovde da bi pobegli od gradske buke, da bi se odmorili, fizički aktivirali i uživali u prirodi....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.