Velimir Ivić remizirao protiv Bojana Vučkovića

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2013, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ivić remizirao protiv Bojana Vučkovića

BEOGRAD - Akademija „Šahovskog kluba Beograd“ organizovala je za svoje polaznike hendikep meč sa velemajstorom Bojanom Vučkovićem.
Remizirao je Velimir Ivić, dok su Luka Budisavljević, Živojin Perović, Adela Velikić i Mihajlo Savić poraženi. Zbog bolesti priliku da zaigraju sa dvostrukim velemajstorom Vučkovićem (velemajstor je i u problemskom šahu), propustili su Marko Jovanović i Aleksandar Ivić.


Akademiju vode treneri Jovan Todorović internacionalni majstor i Ivan Martić majstor FIDE.
- Luka je bio blizu remija ali je u cajtnonu napravio previd – ocenio je igru svojih rivala Bojan Vučković.-  Velimir je, za svoje godine, pokazao zadivljujuće poznavanje teorije. Živojin  se opredelio...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.