Veliko interesovanje za koncert marokanske pevačice Hindi Zahre

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Jan.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za koncert marokanske pevačice Hindi Zahre

BEOGRAD - Hindi Zahra, svetski poznata marokanska kantautorka, nastupiće u sklopu Musicology Barcaffè Sessions, 9. februara u klubu Bitefartkafe.


Karata za koncert ima još uvek, međutim, već su rasprodata prva dva promotivna kontigenta. Ovoliko interesovanje za koncert uopšte ne čudi, s obzirom na to da je nastup ove unikatne umetnice na Musicology Barcaffè Sessions ujedno biti i njen prvi nastup u Srbiji. Organizatori savetuju sve one koji žele da uživo čuju Hindi, da što pre obezbede svoju kartu.

Hindi Zahra, pevačica baršunastog vokala, dobitnica je prestižnih nagrada "Constantin" i "Victoires de la Musique".  Rođena u Maroku, sa prebivalištem u Parizu, Hindi sebe opisuje kao uvek nemiran,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.