„Veliki talas“ – urnebesna komedija na sceni KC „Čukarica“

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Feb.2020, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Veliki talas“ – urnebesna komedija na sceni KC „Čukarica“

Na sceni Kulturnog centra „Čukarica“ u četvrtak, 13. februara u 20 časova, biće izvedena urnebesna komedija „Veliki talas“.

 
Predstavu je po tekstiu Igora Amadeja režirao Nenad Gvozdenović, igraju: Ljiljana Stjepanović,Lana Karaklajić, Pavle Pekić,Tanja Bošković, Rade Marković i Stevan Piale.
 
Reč je o komadu u kome mladi junaci Dunja i Marko odlučuju da dugogodišnju vezu ozvaniče zajedničkim životom. Devojka živi u stanu od 150 kvadrata sa bakom i tetkom kojima se momak ne sviđa. Da se ne bi venčali u staračkom domu Dunja je smislila plan kako da baku i tetku privoli da prihvate izabranika njenog srca.
 
Da li je Dunja uspela u svojim planovima saznaćete ako...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.