Veliki gest: profesori i studenti Prirodno - Matematičkog fakulteta iz Novog Sada održavaju javne časove matematike za osmake

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Jun.2021, 16:02

Veliki gest: profesori i studenti Prirodno - Matematičkog fakulteta iz Novog Sada održavaju javne časove matematike za osmake

Usred junskog ispitnog roka, kada su im vreme i koncentracija vredni zlatnog grumenja, studenti završnih godina sa svojim profesorima Departmana za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu održavaju danas i sutra besplatne onlajn pripreme za malu maturu, odnosno za test iz matematike, svršenim osnovcima, jer su svesni koliko ih je vanredna nastava u pandemiji korone omela.
 
Ova izuzetno plemenita akcija, koja omogućava pristup do 10.000 osmaka je nesumnjivo i najveća prezentacija javnih časova u Srbiji ikada, samo je dokaz vitalnosti našeg obrazovanja i veliki nauk svima koji bi trebalo da o njemu brinu.    
 
U poruci sa zvaničnog sajta Prirodno-matematičkog fakulteta...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.