Izvor: DobreVesti.rs, 19.Feb.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiljević treći na Kipru

 
LARNAKA - Srpski strelac Borko Vasiljević zauzeo je visoko treće mesto na juniorskoj “Velikoj nagradi Kipra” u gađanju glinenih golubova – trap sa 114 golubova (os 125 mogućih).
 U konkurenciji 20 juniora iz sedam zemalja pobedio je Džek Valas iz Australije sa 115, dok je drugo emsta sa istikm brojem golubova zauzeo Maksim Kabatski iz Rusije Za zlato su rasoucavali, Australijanac je pogodio, Rus promašio prvog dodatnog goluba i osvojio prvo mesto. Nije se gađalo finale.


Vasiljević, član beogradskog Rikošeta, je lane na Svetskom juniorskom kupu u Porpetu u Italiji osvojio prvo mesto. U 2013. bio je član reorezentacije sa Smiljanićem i Egeljom koja je pobedila u ekipnoj konkurenciji na ovom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.