Usvojen program za subvencije turizmu

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Nov.2020, 13:39

Usvojen program za subvencije turizmu

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić pozdravila je usvajanje Programa za raspored i korišćenje subvencija u turizmu, na današnjoj sednici Vlade Srbije, izrazivši očekivanje da će uskoro biti razmatrana i inicijativa resornog ministarstva za smanjenje poreza na dodatu vrednost u ugostiteljstvu.

 
„S obzirom na štetu koju je turistički sektor pretrpeo važno je da reagujemo brzo, kao i sa prethodnim merama olakšice, i da podržimo turizam naročito imajući u vidu da je u pitanju jedna od naših najperspektivnijih privrednih grana“, istakla je ministarka Matić, napomenuvši da je na osnovu odluke Vlade Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odmah raspisalo Javni poziv za...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.