Uspešne ženske priče — mitap u beogradskom Startit Centru

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Okt.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešne ženske priče — mitap u beogradskom Startit Centru

Na sastanku (meetup) „Uspešne ženske priče“ koji će biti održan 10. oktobra sa početkom u 18:30, biće reči o ženama koje su ostvarile svoje poslovne snove i ambicije.

 
Mitap će biti podeljen na dva dela. U prvih sat vremena Milica Janković, projekt menadžer u K7 Tech će držati predavanje na temu kako se žena razvijala kroz vreme, naročito u poslovnom domenu, a nakon toga će uslediti diskusija u trajanju od sat vremena.
 
Prijava
 
Mitap će biti održan u četvrtak, 10. oktobra, sa početkom u 18:30 u Startit Centru Beograd (Savska 5). Ulaz na dolazak je besplatan, ali je potrebno rezervisati svoje mesto putem OVE forme.
 
Izvor: Startit/Kuća...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.