Upoznaj EFY događaj – Uplovi u svet preduzetništva

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Dec.2020, 22:44

Upoznaj EFY događaj – Uplovi u svet preduzetništva

Čuo si da ovog januara AIESEC priprema projekat Entrepreneurship For Youth,  ali nisi siguran šta je to i da li je za tebe?

 
Ima rešenja, jer 15. decembra u 19 časova putem Zum platforme, potpuno besplatno se možeš priključiti događaju „Upoznaj EFY“ na kome ćeš naći odgovore na sva pitanja koja imaš u vezi ovog preduzetničkog projekta. Još bolje, moći ćeš da osetiš deo atmosfere koja će se stvarati u januaru kroz zanimljiv sadržaj koji ti preprema ova organizacija. Osim informacija o EFY projektu čućeš osnovne stvari o preduzetništvu, imati priliku da postavljaš pitanja, ali i da stekneš utisak kakve predavače možeš očekivati da slušaš u januaru. Gost događaja je alumnistkinja,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.