Upišite se u red „Žena zmajeva“

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jun.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upišite se u red „Žena zmajeva“

Udruženje poslovnih žena Srbije je trinaestu godinu zaredom raspisalo konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

 
Ova nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu.
 
Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena. Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala.
 
Pravo učešća na...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.