Unaprediti saradnju domaćih dobavljača sa trgovinskim lancem Metro

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Apr.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unaprediti saradnju domaćih dobavljača sa trgovinskim lancem Metro

BEOGRAD - Predstavnici kompanije „Metro keš end keri“ razgovarali su danas sa proizvođačima svežeg voća i povrća o uslovima poslovne saradnje sa ovim trgovinskim lancem i većeg uključivanja u njihovu prodajnu mrežu.


Sastanak je upriličen u Privrednoj komori Srbije a u okviru akcije „Dan dobavljača“.

Prema rečima sekretara Udruženja za poljoprivredu i prehrambenu industriju PKS, Nenada Budimirovića kompanija „Metro keš end keri“ je incirala ovaj sastanak kako bi domaćim proizvođačima voća i povrća prezentovali koji su potrebni uslovi, kvalitet i standardi proizvodnje kako bi poslovali sa ovom trgovinskom kućom.

Domaći proizvođači su prepoznati po ovom vidu proizvodnje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Predstavljanje mogućnosti saradnje malih proizvodjača sa kompanijom Metro Cash & Carry Srbija

Izvor: Beta OMS, 27.Apr.2016, 15:06

Privredna komora Srbije organizovala je prezentaciju potreba kompanije METRO Cash & Carry Srbija za svežim voćem i povrćem i uslova poslovanja domaćih proizvođača sa ovim trgovinskim lancem.  Domaći proizvođači svežeg voća i povrća imali su priliku i za direktne razgovore sa predstavnicima...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.