UŽICE: Dečiji festival Licidersko srce od 15. do 19. avgusta

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Avg.2023, 10:18

UŽICE: Dečiji festival "Licidersko srce" od 15. do 19. avgusta

Pod sloganom "Zagrli tradiciju-oseti srce" u utorak 15. avgusta svečano će biti otvoren jubilarni, 15. Međunarodni dečiji festival folklora "Licidersko srce". U znaku broja 15 biće i broj zemalja učesnica, a Užice, Zlatibor i Višegrad, mesta su u kojima će do 19. avgusta biti organizovana brojna festivalska dešavanja.

 
 
 
„Grad Užice, kao domaćin i suorganizator festivala će uvek biti tu da pruži podršku manifestacijama koje šalju najlepšu sliku raspevane i razigrane mladosti iz grada na Đetinji“, rekao je zamenik gradonačelnice Dragoljub Stojadinović, navedeno je na zvaničnom gradskom sajtu.
 
 
 
Međunarodni dečiji folklorni festival "Licidersko...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.