URBANA PASTORALA: Start festival od 17. do 19. juna u Borkovcu

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Maj.2022, 17:15

URBANA PASTORALA: Start festival od 17. do 19. juna u Borkovcu

U izletištu Borkovac, nadomak Rume, od 17. do 19. juna održaće se prvi "Start" festival. Organizatori navode da će u samom podnožju Fruške Gore, ušuškanoj atmosferi, blizini borova i Borkovačkog jezera posetioci i obožavaoci prirode imaće priliku da tokom tri dana trajanja festivala čuju 15 izvođača iz Srbije i regiona i upoznaju se sa lepotama sremskog okruga i opštine Ruma.
 
U vremenu masovne kulture i organizacije velikih događaja karakter festivala će, kako navode organizatori, biti usmeren na stvaranje osećaja intimnosti, komfornosti i neposrednosti pomešanog sa vrhunskim kvalitetom u svim aspektima koji jedan muzički događaj podrazumeva.
 
Posetioci će imati prilike da uživaju u hitovima...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.