UHVATI FILM FESTIVAL: 29 filmova u selekciji

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jun.2023, 13:26

UHVATI FILM FESTIVAL: 29 filmova u selekciji

Ukupno 29 filmova iz 18 država sveta, biće prikazano na 21. Međunarodnom filmskom festivalu Uhvati film, koji će se održati u oktobru u Kulturnom centru Novog Sada.

 
Uhvati film je jedini regionalni festival kratkometražnih filmova na temu invalidnosti, jer pored Novog Sada, svoja izdanja ima u Rijeci, Banjaluci i Kotoru. Filmovi su izabrani na osnovu zajedničkog konkursa. U Novom Sadu imaćemo priliku da pogledamo 29, a svi filmovi ulaze u uži izbor za prikazivanje na Uhvati film izdanjima u Banjaluci, Rijeci i Kotoru, kao i u okviru dodatnih programa Uhvati film brenda: edukacijama po školama, projekcijama namenjenim deci i filmskim karavanima duž regiona.
 
 
Žiri festivala Uhvati...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.