„Trka za preduzetnički jug“

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Apr.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Trka za preduzetnički jug“

NIŠ - Takmičenje đačkih preduzetničkih ideja biće organizovano u sredu 11. Aprila 2018. godine od 19.30 časova u Kući klastera, u Nišu.

 
Takmičenje je finalni događaj radionica o đačkom preduzetništvu za učenike završnih razreda srednjih škola na području Grada Niša koje su organizovane u okviru Programa za socio-ekonomski razvoj Južne Srbije „Trka za preduzetnički jug“.
 
Program je činio set od šest radionica o đačkom preduzetništvu u martu 2018.godine održanim u Trening centru za preduzetništvo i klastere Kuće klastera, uz podršku Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju FEFA iz Beograda.
 
Radionicu je pohađalo 17 učenika završnih razreda...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.