Tri zlata na Balkanijadi u planinskom biciklizmu u Istanbulu, Srbija druga u Salkano kupu!

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Sep.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri zlata na Balkanijadi u planinskom biciklizmu u Istanbulu, Srbija druga u Salkano kupu!

ISTANBUL - Srpski biciklisti osvojili su šest odličja - tri zlatna, dva srebrna i bronzano na Šampionatu Balkana u planinskom biciklizmu u Istanbulu, dok je Srbija zauzela ukupno drugo mesto u prestižnom Salkano kupu. Šampionskim titulama okitili su se reprezentativka BK Novi Sad Jovana Crnogorac u kategoriji elita za žene, njena drugarica iz kluba Milica Rakić u juniorskoj konkurenciji i Aleksandar Mijatović (BK Novi Sad) u kategoriji mlađih kadeta (do 15 godina).

Srebro u eliti je pripalo najboljem srpskom takmičaru na planinskom biciklu reprezentativacu kragujevačkog Radničkog Bojanu Đurđiću, koga je pretekao Grk Ilijas Periklis, Mlada supertalentovana kraljevačka biciklistkinja Jovana Erić osvojila je srebrnu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.