Traže se volonteri za rad sa decom uključenom u život i rad na ulici

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2013, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže se volonteri za rad sa decom uključenom u život i rad na ulici

BEOGRAD - Centar za integraciju mladih (CIM) poziva sve zainteresovane osobe za rad, druženje, učenje i igranje sa decom uključenom u život i rad na ulici, da se prijave za volontiranje tokom školske 2013/2014 godine.

Ukupno 292 dece na teritoriji grada Beograda su uz pomoć programa Centra krenula u školu i ovog septembra. Neki od njih u pripremno predškolski program, neki u prvi razred škole a mnogi su zahvaljujući radu stručnog tima i volontera ove jeseni nastavili školovanje.
Ko želi da pomogne da se pruži podrška najmlađim školarcima, onima koji će ove jeseni prvi put sesti u školske klupe- mališanima koji su krenuli u Pripremno predškolski program – neka se slobodno prijavi.
Program obrazovanja...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.