TRIBINA: Sterilitet, razlozi bolesti koji do njega dovode

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Apr.2023, 11:01

TRIBINA: Sterilitet, razlozi bolesti koji do njega dovode

Udruženje Šansa za roditeljstvo gostovaće na tribini pod nazivom “Sterilitet, razlozi bolesti koji do njega dovode”. Tribina će se održati 13. aprila sa početkom od 18 časova u Kulturnom centru Čukarica – Turgenjeva 5, Beograd.

 
Kako je april mesec podizanja svesti o adenomiozi, na tribini će se razgovarati o endometriozi, humanoj reprodukciji, fertilitetu i mnogim temama koje su fokus interesovanja onih kojima je ugroženo reproduktivno zdravlje i do potomstva moraju kroz postupke vantelesne oplodnje.   
           
Svaki događaj na kome se govori o sterilitetu i bolestima koje do njega dovode je jako važan. Svaka objava u javnosti pomaže podizanju svesti o značaju lečenja...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.