TOP 10 MESTA ZA VIKEND: Blizu Beograda, raj za odmor, idealno i za decu

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Avg.2023, 20:00

TOP 10 MESTA ZA VIKEND: Blizu Beograda, raj za odmor, idealno i za decu

Prethodni vikend niste mogli da planirate zbog kiše, ali već sutra i prekosutra možete. Meteorolozi najavljuju lepo vreme, i mi vam donosimo nekoliko predloga gde možete da odete, a da nije daleko od Beograda. Pred vama su destinacije od kojih su mnoge idealne i za decu.
 
Zasavica
 
Prirodni rezervat "Zasavica" je sve popularnija destinacija za porodične izlete. Nalazi se na području dpština Sremska Mitrovica i Bogatić, a od Beograda je udaljen 86, 7 kilometara, odnosno oko sat i deset minuta vožnje automobilom.
 
Ovaj rezervat je jedan od najrazvijenih u Srbiji i nudi mnogo toga. Ističe mnogi bogatstvo biljnog sveta i lepota reke Zasavice, a atrakcija je i vidikovac sa kojeg se...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.