Svetski rekord Kovačića i tri bronze na SP u Brnu!

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski rekord Kovačića i tri bronze na SP u Brnu!

BRNO - Igor Kovačić kuglaški reprezentativac Srbije juniorski svetski prvak u kombinaciji, oborio je svetski seniorski i juniorski rekord na Prvenstvu sveta u Brnu u Češkoj u  disciplini sprint sa 240 čunjeva u četvrtfinalnom meču  protiv Rumuna Mihaljčoua. Po setovima imao je 132 i 118 čunjeva. Stari seniorski i juniorski svetski rekord držao je Poljak Zdenek Ranzdorf - 248 čunjeva sa juniorskog SP u Brnu pre sedam dana.
 Srpski kuglaši osvojili su i tri bronzane medalje: Jasmina Anđelković i Čongor Baranj u disciplini miks tandem, Vilmoš Zavarko i Igor Kovačić u disciplini pojedinačno- sprint.


Jasmina Anđelković i Čongor Baranj su u polufinalu izgubili od mađarskog para Edina Timar – Norbert...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Kovačić 698 čunjeva na SP, u osmini finala Vilov i Ostojić!

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2014

BRNO - Od šestoro srpskih kuglašica i kuglaša u šesnaestini finala pojedinačnog seniorskog Šampionata sveta u Brnu, troje je prošlo u osminu  finala – Renata Vilov, Igor Kovačić i Goran Ostojić.. . .Ispali su Vilmoš Zavarko, zvanični šampion sveta u kombinaciji iz Lesna 2012. i „bronzani“...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.