Izvor: DobreVesti.rs, 24.Okt.2020, 17:48

Svečana dodela novinarske nagrade “Dušan Bogavac”

Svečana dodela novinarske nagrade “Dušan Bogavac” za etiku i hrabrost, održaće se u Medija Centru 28. oktobra sa početkom u 12 časova.

 
Novinarka Jelena Zorić, snimatelj Aleksandar Cvrkotić i redakcija lista “Danas” dobitnici novinarske nagrade “Dušan Bogavac” za 2020. godinu.
 
Žiri novinarske nagrade za etiku i hrabrost “Dušan Bogavac”, koju dodeljuju Nezavisno udruženje novinara Srbije i Fondacija “Dušan Bogavac”, odlučio je da su dobitnici nagrade za 2020. godinu novinarka i snimatelj Televizije N1 – Jelena Zorić i Aleksandar Cvrkotić, i redakcija dnevnog lista “Danas”.
 
Novinarka TV N1 Jelena Zorić je svojim hrabrim i etičkim angažmanom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.