Sve za đake - sportiste

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Apr.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za đake - sportiste

BEOGRAD -  Aleksandar Šoštar predsednik Sportskog saveza Srbije i Željko Tanasković predsednik Saveza za školski sport Srbije potpisali su sporazum o saradnji sa ciljem da se još više unapredi sistem školskog sporta u Srbiji.


- Sportski savez Srbije, naveća sportska organizacija na Balkanu, uz brigu o vrhunskom sportu ima zadatak da pomogne da se što više građana Srbije, pogotovo dece i đaka bavi sportom. Savez za školski sport Srbije je  nosilac aktivnosti u ovoj veoma važnoj oblasti sportskog života Srbije i prirodno je da sarađujemo za dobrobit đaka – sportista i da im zajednički omogućimo najbolje uslove. Očekujemo i podršku lokalnih samouprava – istakao je Aleksandar Šoštar.
 Željko...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.