Sve tajne strategije i optimizovano oglašavanje na društvenim mrežama

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Feb.2020, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve tajne strategije i optimizovano oglašavanje na društvenim mrežama

Seminar o digitalnom marketingu i oglašavanju na društvenim mrežama biće održan u utorak, 25. februara sa početkom u 9 časova, u Privrednoj komori Srbije (Kneza Miloša 12).

 
Seminar je namenjen svima koji planiraju da poboljšaju svoj biznis, promotivne aktivnosti, da optimizuju troškove i da započnu intenzivnu prodaju svojih proizvoda i usluga na internetu i društvenim mrežama.
 
Seminar se održava sa ciljem unapređenja praktičnih znanja i veština iz oblasti digitalnog marketinga u rešavanju poslovnih problema.
 
Cilj edukacije je osposobljavanje učesnika za samostalno kreiranje poslovnog profila na društvenim mrežama, upoznavanje sa načinima poslovne komunikacije putem...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.