Sve boje Fruške gore

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Sep.2015, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve boje Fruške gore

Prema istraživanjima, koje je u poslednje dve godine sprovodila Turistička organizacija Grada Novog Sada, među turistima koji posete Turističke info centre, najveći broj turista (85%) od svih ponuđenih izleta u okolini Novog Sada, želi da poseti baš Frušku goru.

 
Frušku goru, najstariji Nacionalni park u Srbiji (osnovan 1960. godine), najviše žele da posete zbog prirodnih lepota, ali i 16 manastira koji su locirani na njoj, kao i brojnih drugih kulturno istorijskih spomenika i atraktivnosti, saopštila je Turistička organizacija Novog Sada.
 
Zbog prostranosti same Fruške gore, pokazala se potreba da postoji specijalizovana mapa, koja bi na jednom mestu sakupila sve neophodne informacije,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.