Strawberry drvo pušta svoje korenje u SAD

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Jan.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strawberry drvo pušta svoje korenje u SAD

BEOGRAD - Prvi na svetu javni solarni punjač Strawberry drvo možda uskoro osvoji i područje Sjedinjenih Američkih Država. Distributerski ugovor sa kompanijom 3fficient je potpisan, a očekivanja su da će rezultati zajedničke saradnje biti vidljivi u godini koja je pred nama.

Strawberry energy - 3fficient
“Vrlo smo uzbuđeni zbog ovog prvog koraka širenja na američko tržište, gde je tehnologija u sve većem poletu, a građani sve više voljni da prihvate čiste izvore energije. Vrlo nam je drago što ulazimo u partnerstvo sa 3fficient, kompanijom koja obiluje ekspertizom u oblasti čistih izvora energije, produktivnosti i održivih rešenja", rekao je Miloš Milisavljević, osnivač i direktor Strawberry...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.