Stefanović prvi, Todorovićeva druga, Maksimovićeva i Mirosavljev treći u Zagrebu

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Dec.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović prvi, Todorovićeva druga, Maksimovićeva i Mirosavljev treći u Zagrebu

 
ZAGREB - Sjajan  dan srpskih strelaca prvog dana na „Trofeju Mladost“ u Zagrebu: Milutin Stefanović („Čika Mata“) osvojio je vazdušnom puškom prvo mesto, istim oružjem Dragana Todorović (Novi Beograd Ušće) zauzela je drugo, dok su Ivana Maksimović (Akademija Maksimović) i Nemanja Mirosavljev (Novi Sad) zauzeli su treća mesta!


Stefanović je slavio sa 207,8 krugova ispred Slovenca Moičevića sa 205,3 kruga i Mirosavljev koji je pogodio 184,7 kruga.  U finalu je osma mesto zauzeo Stevan Pletikosić sa 79,5 krugova.
Kod dama vazdušnom puškom, slavila je Snježana Pejčić (Hravatska) sa 208,9 krugova. Dragana Todorović je bila druga sa 206 krugova a Maksimovićeva na trećme mestu imala...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.