Šta je planeta vratila Tesli

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Jul.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je planeta vratila Tesli

NOVI SAD - “Nikola Tesla je najveći Srbin, čovek koji je planeti dao ono što se i danas koristi. A šta je planeta vratila ovom velikom Srbinu? Srbi i Rusi, narod koji ima istu majku, danas preživljavaju blokadu čitave planete. Pokušavaju da nas prikažu kao najgore ljude na planeti. A Jevanđelje kaže “poslednji će biti prvi”- istakao je juče na otvaranju ovogodišnjeg Tesla Global Foruma na Fruškoj Gori, Nikolaj Burljajev, osnivač Međunarodnog filmskog Foruma “Zlatni vitez”.

Nikolaj Burljajev je, naglašavajući paradoks da se zahvaljujući upravo sankcijama Rusi konačno ujedinjuju kao jedan narod, okreću se sebi i ostvaruju neverovatan duhovni rast, istakao da je ruski predsednik Vladimir Putin potpisao...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.