Srpski kvartet odleteo u Južnu Afriku na SP

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Avg.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski kvartet odleteo u Južnu Afriku na SP

BEOGRAD - Najbolja srpska biciklistkinja u planinskom biciklizmu članca BK Novi Sad Jovana Crnogorc (žene, do 23 godine), juniorka CCN Metalca Jelena Erić i junior Jednote iz Šida Aleksanadar Roman sa selektorom Srbije Nemenjom Vajsom odleteli su u Južnu Afriku gde će se od 26. avgusta do 1. septembra održati Prvenstvo sveta u planinskom biciklizmu.


Domaćin je grad Marizburg koji se nalazi na sat vožnje kolima od Durbana, a do ovog grada srpski kvartet će leteti preko Dohe i Johanezburga skoro ceo dan!
- Pripreme smo dobro sproveli na Goču - kaže Nemanja Vajs.- U Južnoj Africi nema vremenske razlike u odnosu na Srbiju ali idemo malo ranije da se odmore od dugačkog puta, jer stižemo u petak kasno po podne....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.