Sreća je u dobrim ljudima

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jul.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća je u dobrim ljudima

BEOGRAD - Otvaranjem izložbe fotografija u Galeriji RTS, Ljubivoje Ršumović, član Upravnog odbora Adligata, obeležio osamdeset godina života i šezdeset godina rada.

 
Pesnik Ljubivoje Ršumović je prvi srpski velikan koji je prekoračio prag Adligata, a sada je član Upravnog odbora, živo zainteresovan za napredak hrama knjige. Stoga su se u Adligatu rado odazvali njegovom pozivu na izložbu fotografija „Ljudi koje srećom srećem“, otvorenu 10. jula u Galeriji RTS.
 
Izložbom slavni Ršum obeležava osamdeset godina života i šezdeset godina rada, mada bi se, kako je primetila pesnikinja Mirjana Bulatović, predsednik Izvršnog saveta Adligata, prema veličini njegovog književnog dela i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

10 godina Pokreta Socijalista

Izvor: Aleksinac.net, 17.Jul.2018, 19:11

Pokret socijalista je u subotu 14. jula 2018 obeležio deset godina svog postojanja i rada u Domu omladine u Beogradu. Članovi opštinskog odbora iz Aleksinca su se odazvali pozivu...Obeležavanju jubileja prisustvovali su predstavnici koalicionih partnera u Vladi Republike Srbije, ministri: Nebojša...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.